Kristian Marcussen, der er bosat i Maribo siden 2018, forsøger nu at etablere koncerter, især lokalt. Der kan være tale om kirker/sognegårde, spillesteder, caféer, biblioteker og forsamlingshuse.

Kristian Marcussen tilbyder at spille solo, med sin jazztrio Kristian Marcussen Trio eller med jazzband.

En solokoncert kunne være enten en koncert med egne kompositioner, eller med velkendte jazzhits, alt efter arrangementets type og sted. Er det en café, spiller Kristian gerne velkendte jazzhits, og er det på et bibliotek eller i et forsamlingshus, er det mere koncert-agtigt, og Kristian kunne her spille egne kompositioner, efter ønske fra arrangøren.

Kristian Marcussen Trio består af Kristian på klaver, Morten Lundsby på bas og Martin Roy Wade på trommer. Trioen har i mange år haft stor succes med at spille et program med en blanding af Kristians egne kompositioner og årstidens danske salmer og sange, omskrevet i jazzudgaver, hvilket især har vakt stor opmærksomhed i kirker og sognegårde. Trioen kommer også gerne til små og store spillesteder rundt omkring i Danmark.

Kristian kommer gerne med jazzband til caféer, festlige lejligheder som fødselsdag/bryllup og receptioner. Her foreslås et program af velkendte jazzhits, med eller uden sang.

Kontakt Kristian Marcussen på tlf. 20 29 29 01 eller mail kristian@marcussen.com for pris.