Musikkens betydning for mit liv

Iblandt et udvalg af mine bedste kompositioner, vil jeg fortælle om musikkens betydning for mit liv, også som bruger af psykiatrien. Musikken har nemlig været med til at holde mig fast i viljen om at være sund og drømmen om at blive rask. I udgangspunktet havde musikken et kunstnerisk afsæt for mig, men da jeg – efter at have uddannet mig på konservatorier i klassisk og jazz i henholdsvis Danmark og Østrig – fik en voldsom psykose, fik musikken en ny dimension for mig, fordi jeg opdagede, at jeg kunne bruge den til min egen mentale sundhed. Musik relaterer til følelser, så da mit følelsesliv blev smadret af psykisk sygdom, havde musikken en god, healende effekt på mig.

Book mig på tlf. 20 29 29 01 eller kristian@marcussen.com!

Kristian Marcussen spiller sin komposition, Grey, i forbindelse med foredrag i Galleri Lolland: